lördag 6 november 2010

Köksmatta

Ny köksmatta från Lisa på Furutorp. I plast, vilket småbarnsföräldrar uppskattar enormt.
Kostar 300 kr per meter 70 cm bred i valfri längd. Mer info hittar du här... Något av det bästa med nätet är hur lätt det är att inspireras av andra och smidigt kunna shoppa utan att åka långt för sina inköp.
Trevlig helg till er alla!
Kram
M

2 kommentarer:

  1. Så mysigt kök ni har! Och mattan passar ju superbra in! Vi har också plastmatta och jag skulle aldrig ha något annat. Inte i detta livsskede i alla fall :). Visst är det fint med trasmattor, tror det var jotex eller ellos som hade en jättefin röd trasmatta som skulle vara så underbar på jul... men för hur länge ;)?.
    Jag nätshoppade också igår. Men ingen inredning. Jeans, träningsbyxor och linnen från H&M. Plus en jättefin jacka från esprit via ellos. Hade ju en 50 euoros rabattkupong som även gällde märkeskläder så jag tyckte jag kunde unna mig en lite dyrare jacka då :) Hoppas den är lika fin i verkligheten (och på). Ha en skön helg!
    /Susanna

    SvaraRadera
  2. Heej, den såg jätte fin ut och passar super i erat fina kök...Skulle också vilja ha en matta men den skulle inte överleva hemma hos oss mer än några dagar...:)
    Föresten så har jag och en kompis startat egen blog så kolla gärna när du hinner. http://www.pysseloinredning.blogspot.com/

    Ha en fortsatt bra söndags kväll!

    Kram
    Sonja

    SvaraRadera