söndag 10 april 2011

Trädgården i fokus

Godkväll!

I vår och sommar blir det fokus på vår trädgård vi inte hittills lagt ned så mycket tid och energi på... Men med allt större barn och en utbyggnad som närmar sig sitt mål får vi tid för lite annat.

Någon med tips på bra trädgårdsböcker? Vår trädgård är stor, ca 1750 kvm och till stor del bestående av mycket gräs, kuperad mark och några underbara uppväxta fruktträd vi inte vill göra oss av med. Trädgården skulle vi vilja dela upp i olika rum med växter som till stor del klarar sig själva... Bilden ovan visar Lantlivs trädgårdsnummer som man inte kan låta bli att inspireras av.

I helgen har det burit av till Ullared med några väninnor och en hel del inredning fick följa med hem blandat med annat smått och gott. Bilder kommer så småningom!

Kram
Maria


1 kommentar:

  1. Jag har också köpt en trädgårdstidning idag :) Ahhhh! Angående böcker, jag gillar boken Perenner. Borde ha tipsat om den i bloggen ifjol tror jag, under trädgård. Men nu var det kanske inte just den typen av bok du var ute efter? Kolla med mimmi t.ex eller i trädgårdstråden :)

    /Susanna

    SvaraRadera