tisdag 21 april 2009

Barnrum

Barnens rum är nu färdiginrett med både hemgjord diskbänk och vimplar. Att sy vimplar är otroligt enkelt och fördelen med att göra detta är att man själv kan bestämma mönstret på vimplarna.
Ena väggen målades i en ljust rosa och dekorerades med påmålade kronor i guldfärg. Tog ett tag innan man vande sig, men som kontrast till allt vitt är det riktigt snyggt. Om man tröttnar är det ju enkelt att bara måla över...


Fikastund i ena hörnet av rummet...

Jag tycker att barninredning är bland den roligaste typen av inredning eftersom det ofta inbjuder till lek då mycket tid spenderas här som barnfamilj. Är nu nöjd för tillfället med inredningen, men ständigt uppkommer nya idéer så vi får se hur länge det varar denna gång...

Kram
Maria

6 kommentarer:

  1. Men åh så fint du har gjort, rummet är helt underbart och köket blev jätte gulligt. Där måste ju N stortrivas, hon gillar väl att pyssla i kök!? Supersnyggt!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Hej! Vilken underbar liten kökshörna i barnrummet. Jag måste bara få fråga var du fått tag i den vita/blåblommiga hängaren med emaljslevar? Håller på att inreda min dotters rum och de skulle passa så bra... Hittade nämligen grytor i samma stil på nätet.

    Mvh Maja

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Tack för din kommentar. Såg den inte förrän nu...
    Hängaren med emaljslevar är inköpt på nätbutiken Likasom http://likasom.jetshop.se/
    Tror att de finns kvar...
    Vänliga hälsningar
    Maria

    SvaraRadera
  4. Det var precis sådan här inspiration jag var ute efter! Tack :-)Har du några hyllor/skåpm också? Hurdana isåfall?

    Kram, Susanna

    SvaraRadera
  5. Där hade jag gärna flyttat in! Superfint och bjuder verkligen in till lek :-)

    Kram Jessica

    SvaraRadera