fredag 6 november 2009

Én Gry og Sif


Jag har ju lite då och då skrivit lite om favoritmärken i inredningsvärlden och varför inte ta ett till... Én Gry og Sif är ett företag från Danmark som tillverkar diverse bedårande saker i ull och bomull som produceras av kvinnor runt om i världen som ofta bor och lever i utvecklingsländer.

Företaget är medlemmar i World Fair Trade Organisation och UN Global Compact och att handla produkter från dem känns både bra för hjärta och hemmet... Mer om företaget kan du läsa här.

Saker på bilderna är något jag under åren och på senare tid köpt av märket. De fina tovade hjärtana får pryda sängen i vintertid. Den fina grisen ska yngsta dottern på 1,5 år få då hon älskar grisar och nynnar så gott som dagligen på lilla gris. De fina ljuslyktorna nedan kommer också de att pryda hemmet i vintertid och är såå fina. Tofflorna är som gjorda för mys och dessutom väldigt fina att bara ställa fram. Dessa saker har nyligen inhandlats från nätbutiken Anskus kammare med mycket fint utbud och bra service. Butiken hittar du om du klickar här
Hoppas att ni får en bra helg!
Kram
Maria

2 kommentarer:

  1. Bra med nätbutik, de nämnda sakerna finns inte här i butik. Ska spana in lite mer. Finsa saker!!!
    Ha en bra kväll och farsdag :-)

    Kram, Susanna

    SvaraRadera
  2. Gud så mycket snyggt du shoppat. Jag älskar tofflorna, de ser både snygga och sköna ut.
    Kram Marie

    SvaraRadera