fredag 21 maj 2010

Trevlig helg!

Passar på att önska en trevlig helg från en mulen dag härifrån Östra Värmland! Bilder från vårat kök och ranunkler från förra helgen som delvis står sig än... Det fina kyrkofönstret har jag nog inte visat så många gånger förut, men först var jag inne på att byta ut det mot ett vanligt, maken stod på sig och tyckte inte så, kvar är det och glad är jag för det!

Dagen började inte så bra, stora tjejen vaknade i natt och kräktes, har kräkts också nu på morgonen så tyvärr är det nog vinterkräksjuka som fortfarande går här i staden!



Om man räknar med en inkubationstid på 24-48 timmar finns en viss risk att lilla N ska vara sjuk på sin 2-års dag... Får hålla tummarna att så inte blir fallet!
Får helt enkelt hoppas på ett snabbt tillfrisknande av storasyster och inga nya sjukdomsfall!

Kan också berätta att lekstuga nu är uppbokad och ska hämtas ut senast måndag. Fick ett tips från tjejen bakom den fina bloggen Villa Nordåker att man kan köpa Lekbo lekstuga och montera utan all snickarglädje. Går att se bilder på här från en annan mysig blogg!

Maken tycker vi ska ha lusthus om man ändå ska bygga något från grunden och köper man en färdig mindre lekstuga går den fort att bygga upp och kan nog enkelt läggas ut för försäljning när barnen vuxit ur den! Färgen för vår del blir samma färgval som vårt befintliga hus, vad tror ni om det?
Hoppas ni håller er friska!
Stor kram
Maria

3 kommentarer:

  1. Blä för kräksjuka hoppas att N slipper bli sjuk till sin födelsedag!!!

    Fråga här också, vilket Bauhaus beställde ni lekstugan? Behövde ni åka till butiken och betala?
    Vi försökte ringa och beställa en från Gbg men då måste vi åka dit och betala den och sen komma tillbaka för att hämta den, men vi har 1,5timmes resväg till Gbg så det går ju inte...!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilket underbart kök du har! Fönstret var jättevackert..

    kram Mia

    SvaraRadera
  3. Vad kul med ny lekstuga, jättefin sådan också!

    Hoppas ni tillfrisknar fort :)

    Kram, Susanna

    SvaraRadera