söndag 25 oktober 2009

Utbyggnaden

Fick en förfrågan av en kompis om inga bilder på utbyggnaden kommer. Tack kära M för en liten spark i baken, här kommer bilder från idag:


Alla fönster är nu på plats förutom en pardörr på övervåningen som nästa sommar kommer att användas till altanen vi då ska bygga. Även den kommer snart på plats... Nu väntar locklister (pinnarna mellan träpanelen) på att spikas upp och alla är ännu inte färdigmålade och fönsterfoder är inköpt för att bara målas ljusgrått. Nu är det inte långt kvar tills insidan kan påbörjas och jag måste erkänna att hela utbyggnadsprojektet varit en otroligt rolig erfarenhet hittills, man lär sig så mycket på vägen. Jag får nog också erkänna att det ger lite blodad tand och både jag och maken kan tänka oss fler projekt i framtiden.




Hoppas att ni haft en bra helg! Själva har vi bland annat haft en Halloweenfest med utklädnad för de som ville och det var kul. Stora tjejen är ju fyra och älskar utklädnad och hon var en häxa.
Nästa år vill hon vara spöke så då får nog symaskinen åka fram...
Kram
Maria


5 kommentarer:

  1. Jättefin utbyggnad! Jag tycker ni har lyckats bra :-) Hade ni ngn arkitekt eller ritade ni själva? Ser framemot bilder från insidan! Vad ska det bli där? Hur stort blir huset nu och hur stort var det innan?

    SvaraRadera
  2. Åhhh, vad fint det blir, så kul att se förändringarna!!! Kram Bjuris

    SvaraRadera
  3. Jag är imponerad!!! OJ vilken fin utbyggnad, smälter in i det gamla huset perfekt. Vad duktiga ni är! Kramis!

    SvaraRadera
  4. Va fint det blir! Tack för en mysig lördag. Vi får göra om det...=) Ha en bra dag. Kram Sonja

    SvaraRadera
  5. Guud vad fint! Vad snabbt ni fått till det! Jättefint med vit fasad också, roligt att få se. Kram Karin L

    SvaraRadera