söndag 4 oktober 2009

4 års kalas

Idag har fyraåringen haft sitt första barnkalas. Som tur var flöt allt på utan några större konflikter bland de nio barn som närvarade... Tårtan brukar vara en favorit i repris som dottern alltid vill ha och som det skrivits om i tidigare inlägg under födelsedag där också receptet kan hittas.

Bild lånad av Party Delights
Lekar som lektes var bla sätt kryss närmast skatten med förbundna ögon, alla fick en varsin guldpeng som pris. Sedan var det fiskdamm då en likadan skattkarta var fångsten för alla. Denna gjorde jag själv med hjälp av maken och föreställer vår tomt med hus och garage...

Därefter begav sig alla ut på tomten och uppletade en varsin skattkista i papp innehållandes lite godis, några piratklistermärken och en liten piratkikare. Verkar som om det uppskattades...


Alla partysaker är beställda från nätbutiken Party Delights som är en engelsk nätbutik med stort utbud av partysaker, rättså bra priser och leverensen har i de två fall jag beställt skett efter en vecka. För er som är intresserade kan ni hitta mer här.

Kalas är en rolig företeelse tycker jag om tiden finns. Dottern verkar vara helnöjd med den gångna helgen och har fått en hel del fina paket. Kul!

Nu till veckan kommer våra fönster så snart kommer de att vara på plats. Imorgon ska jag också börja jobba efter flera veckors ledighet, vilket jag ser fram emot.
Hoppas att ni haft en bra helg!

Kram
Maria

6 kommentarer:

  1. Vilket fint kalas din tjej haft! Hon måste vara glad att ha en sån pysslig mamma som dig!

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt kalas du ordnat! Den första kartan, var den beställd eller hemmafixad?

    Lycka till på jobbet!

    SvaraRadera
  3. Skrev en kommentar som sen försvan!?
    Kalaset var toppen och Anton tyckte det var så skoj med skattjakten och såklart skatten :) Kikaren släppte han inte ens när det var dax att sova. Hoppas Ebba var nöjd med kalaset.
    Ha det så bra på jobbet!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  4. Grattis grattis till stora damen;) Kramar Åsa

    SvaraRadera
  5. Hej och tack för en mysig kalas! Bella tyckte att det va så kul, ja som du märkte ville hon inte hem. hehe...Måste bara säga att godare bullar har jag inte ätit...:-) *mums* Hoppas det har gått bra på jobbet! Kram Sonja

    SvaraRadera
  6. Vad härligt med barnkalas och vad fint ni har gjort det!

    SvaraRadera