söndag 31 januari 2010

Fönsterlampa

Denna fönsterlampa har nu fått komma på plats i vårat sovrum och fått efterträda en ljuskrans vi haft uppe sedan advent. Lampfoten är en kortare modell, märke vet jag inte, men kortare modeller passar bättre i våra fönster eftersom hela lampskärmen kommer under spröjs.
Skärmen kommer från Watt och Veke.

Intilliggande skänk till sovrummet.

Hjärtljusstaken från Westergaard och Kovacs får stå kvar oavsett årstid...
Hoppas att ni haft en bra helg! Själva har vi haft det lugnt och skönt, skidåkning på programmet och strax ska stora tjejen åka en stund. Även om längtan efter våren är rättså stor måste jag medge att vintern är underbar dessa fina, soliga dagar bara inte termometerstrecket kryper alltför långt ned...
Kram
Maria

3 kommentarer:

  1. Jätte snyggt med lampkjolen till den foten och det passade väldigt bra ihop med ljusstaken som står bredvid. Det är kul och ändra om lite i fönstren efter att julsakerna varit uppe.
    Hoppas ni får en trevlig skidtur.

    Kram Marie

    SvaraRadera
  2. En fönsterlampa kan ändra stil helt och hållet på ett rum. Fin lampfot och skärm och hjärtljusstaken hade gärna fått flytta hem till mig.

    Låter härligt med skidor.

    Kram
    Malin

    SvaraRadera
  3. Så fin! Den skulle passa bra ihop med stolsdynorna från N&K med hålsöm. De suktar jag efter... Borde bara få tummen ur och beställa!

    Ha en bra vecka!

    Kram, Susanna

    SvaraRadera